AnyásApás.hu | Orvos ajánlásával

Megjelenik az Anyasapas.hu összes oldalán.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete: 300x250 pixel
Megjelenésszám-garanciával (7 napos kifutással)

Az oldalon megjelenő üzenetekkel jó hatásfokkal elérhető a célcsoport (gyermeket nevelők, gyermekekkel foglalkozók), hiszen a tartalom jellege miatt szinte kizárólag szülők, nagyszülők olvassák. Az Anyás-Apás oldalon kizárólag orvos által írt, szakmai hitelességével is megerősítve tartalmak érhetőek el.

A weboldalhoz közösségi média jelenlét is tartozik, a Facebookon csaknem 62.000, az Instagramon több mint 5200 követővel. Az oldal profiljába illeszkedő termékhirdetés a promóció ideje alatt releváns kiadó szakmai tartalommal együtt jelenhet meg a közösségi oldalakon.

Kiadványok

Anyás-Apás https://www.anyasapas.hu/

Az Anyás-Apás orvos által írt, szakmailag hiteles, megbízható egészségügyi információkat ad közre közérthető, olvasmányos formában szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak és mindenkinek, aki gyermekekkel foglalkozik. Az Anyás-Apás szakmai hitelességét a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesült minősítő pecsétje igazolja, az oldal több betegedukációs pályázaton sikerrel szerepelt. A weboldalhoz közösségi média jelenlét is tartozik, a Facebookon csaknem 52000, az Instagramon több mint 4500 követővel. Az Anyás-Apás a Youtube-on és a Twitteren is jelen van. Átlagos havi elérés: 30.000 felhasználó

Banner méretek

sztenderd hirdetés (300x250 pixel)

warningTudományosan nem bizonyított diagnosztikai és terápiás módszerek nem népszerűsíthetők az oldalon.

Kiadó

Anyás-Apás

Az Anyás-Apás orvos által írt, szakmailag hiteles, megbízható egészségügyi információkat ad közre közérthető, olvasmányos formában szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak és mindenkinek, aki gyermekekkel foglalkozik. Az Anyás-Apás szakmai hitelességét a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület minősítő pecsétje igazolja, az oldal több betegedukációs pályázaton sikerrel szerepelt.

Személyre szabás

Ár

Kezdő dátum

Leghamarabb
Kezdődátum kiválasztása
Reklámmegjelenés
35 000 AV
bruttó 88 900 Ft
70 000 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
Anyás-Apás
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
35 000 / hét
Becsült elérés:
28 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW