A DisplayNOW előnyei
Gyorsaság és kényelem

Akár egy kávézás ideje alatt, néhány kattintáson keresztül, kényelmesen összeállíthatod és megvásárolhatod kampányodat. A kampány indítását a DisplayNOW egyezteti a kiadókkal, ezzel más teendő nem is lesz.

Széles választék

A DisplayNOW piacterén egyre több, minőségi tartalmat előállító kiadói partnerünk hirdetési felülete és ajánlata érhető el egyszerűen. Több kiadó hirdetési felülete, csomagjai közül választhatsz, mindezt online, pár kattintással.

Költséghatékonyság

Alacsony belépési küszöbbel, akár 50.000 forint ráfordítással indíthatod el kampányodat. Olyan költséghatékony megoldásokra is gondoltunk, mint a DisplayNOW csomag, amely a keresésnek megfelelő felületekkel, több kiadó kedvezményes csomagajánlatával segítheti a kampány hatékonyságát. Az erre szánt összeg egy mozdulattal beállítható, a bankkártyás fizetéssel pedig akár azonnal kiegyenlítheted a számlát.

Rugalmas

Választhatsz tematikát vagy kiadványt, de geolokációs szűréssel még célzottabbá teheted megjelenéseidet. Ha nem áll rendelkezésre kreatív és grafikus sincs a közelben, azt is megoldjuk. Egy varázsló segítségével oldalunkon egyszerűen elkészíthető maga a banner is.

Elemezhető

A kampány teljesítése során megjelenéseid statisztikáit könnyen elérhetővé tesszük a DisplayNOW felületén, amelynek segítségével egyszerűen kielemezheted és összehasonlíthatod kampányaidat.

A kampánystatisztikában az alábbi eredményeket követheted valós időben:
Egyedi látogatók
Megjelenésszám
Kattintásszám