AzÉnKutyám.hu | Hosszabb idő | Kedvezőbb ár

Megjelenik az Azenkutyam.hu összes cikkoldalán.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete: 300x250 pixel
Megjelenésszám-garanciával (7 napos kifutással)

Az azenkutyam.hu a felelős kutyagazdik portálja.
Válaszd a megjelenés alapú csomagot, ha adott összegből hosszabb ideig szeretnéd hirdetéseidet megjeleníteni függetlenül attól, hogy milyen eszközről olvassák a cikkeket.

Kiadványok

AzÉnKutyám https://www.azenkutyam.hu/

Az azenkutyam.hu a felelős kutyagazdik portálja. A hazai kutyatartási kultúra fejlesztésén dolgozunk, a kutyázás örömét havonta mintegy félmillió olvasóval osztjuk meg. Tesszük ezt cikkeken és videókon keresztül, amit saját szerkesztőségünk ír, vagy különböző szakterületekről érkezett - például jogász, állatorvos - állandó szakértőink készítenek. AzÉnKutyám.hu magazin közönsége magasan képzett, főként két vagy 3 fős háztartásban, városokban élő, kiemelkedően magas vásárlóerővel rendelkező, átlagosan 30 évnél idősebb látogatókból áll. Ha nálunk hirdetsz, akkor amellett hogy profitot termelsz a vállalkozásodnak, a felelős kutyatartás fejlesztésébe is fektetsz, együtt tesszük picit jobb hellyé a világot! Átlagos heti elérés: 118.000 felhasználó

Banner méretek

sztenderd hirdetés (300x250 pixel)

Kiadó

Goood boy

A hazai kutyatartási kultúra fejlesztésén dolgozunk, a kutyázás örömét havonta mintegy félmillió olvasóval osztjuk meg. Tesszük ezt cikkeken és videókon keresztül, amit saját szerkesztőségünk ír, vagy különböző szakterületekről érkezett - például jogász, állatorvos - állandó szakértőink készítenek. Ha nálunk hirdetsz, akkor amellett hogy profitot termelsz a vállalkozásodnak, a felelős kutyatartás fejlesztésébe is fektetsz, együtt tesszük picit jobb hellyé a világot!

Személyre szabás

Ár

Kezdő dátum

Leghamarabb
Kezdődátum kiválasztása
Reklámmegjelenés
100 000 AV
bruttó 127 000 Ft
100 000 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
AzÉnKutyám
Megjelenés:
asztali nézetben
Hirdetés mérete:
300x600 pixel
Lokáció:
Országos
Kezdő dátum:
Leghamarabb
Kiválasztom a naptárból
Megjelenésszám-garanciával
(maximum 7 napon keresztül)
© 2024 DisplayNOW