Kitekintő | PR cikk | Heti fix

Megjelenik a Kitekintő.hu összes oldalán, fix időszakalapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben

Becsült megjelenésszám: 40.000 / hét
Becsült elérés: 30.000 / hét

Elhelyezés: kiemelt PR dobozzal, a PR cikk első két nap a nyitó oldali sliderben is fut és a releváns rovatban is elérhető lesz a cikkek között.

Anyagleadási paraméterek:
- cikk terjedelme: maximum 2500 karakter (szóközökkel)
- képek: 2-3 fekvő és álló, nagy felbontású, jogtiszta kép

A kiemelt PR doboz szövegét a szerkesztők állítják össze a kapott anyag alapján. A cikk tartalmazhat linket, Youtube videót, Instagram posztot.

Kiadványok

Kitekintő.hu https://kitekinto.hu/

A honlap fókuszában alapvetően a világpolitika, gazdaságpolitika, a tőzsdei trendek és vállalati hírek állnak, de a feldolgozott témák között megtalálható a környezetvédelem vagy az elektromos autózás térnyerése is. Mindezt megpróbálják közérthetően, érdekesen, aktuális videókkal és képekkel, Instagram bejegyzésekkel színesíteni, így emelve a felhasználói élményt. Azok, akik nem csak olvasni szeretnének a tőzsde világáról, hanem ki is szeretnék próbálni a kereskedést és aktív szereplői lennének a piacnak, számos oktató anyagot és videót találnak a honlapon, valamint napi szinten is közzétesznek technikai elemzéseket.

Banner méretek

PR cikk

Kiadó

Flux Communications Kft.

A Flux Communications a Kitekintő.hu kiadója, mely honlap fókuszában alapvetően a világpolitika, gazdaságpolitika, a tőzsdei trendek és vállalati hírek állnak, de a feldolgozott témák között megtalálható a környezetvédelem vagy az elektromos autózás térnyerése is. Mindezt megpróbálják közérthetően, érdekesen, aktuális videókkal és képekkel, Instagram bejegyzésekkel színesíteni, így emelve a felhasználói élményt. Azok, akik nem csak olvasni szeretnének a tőzsde világáról, hanem ki is szeretnék próbálni a kereskedést és aktív szereplői lennének a piacnak, számos oktató anyagot és videót találnak a honlapon, valamint napi szinten is közzétesznek technikai elemzéseket.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
7 nap
bruttó 133 350 Ft
105 000 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
Kitekintő.hu
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
300x250 pixel
Lokáció:
Kezdő dátum:
Leghamarabb
Kiválasztom a naptárból
Megjelenésszám-garanciával
(maximum 7 napon keresztül)
Oldalak:
Kitekintő.hu
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
90 000 / hónap
Becsült elérés:
60 000 / hónap
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW