Púdermentes Podcast | Spotify | Egyedi szponzoráció

Megjelenik a Púdermentes Spotify csatornáján, fix időtartam alapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben

Hirdetési csomag:
- 2 x 10 mp szponzorüzenet a podcast hanganyagában: a műsor elején és a végén, mely megjelenik Spotify-on hanganyag formájában
- 1 db Instagram sztori linkelési lehetőséggel, Viszkok Fruzsi 415.000 követőt elérő oldalán (illetve a Púdermentes oldalán, előzetes megbeszélés után)

Becsült elérés: 1.000 / adás (Spotify)
Becsült elérés: 400.000 (Instagram)

Ez az a Podcast, amiben Viszkok Fruzsi és Havasi Virág egy kendőzetlen - vagy púdermentes - barátnős beszélgetésre hív téged hétről hétre! Kapcsolatok, karrier, életmód, sikerek, kudarcok - ahogyan ők látják, miközben a kalandos 20-as évek szép lassan a 30-ba fordulnak. Találj rá önmagadra velük együtt!

A podcast hanganyaga meghallgatható a Spotify-on.

Kiadványok

Spotify https://open.spotify.com/

A Spotify az egyik legnagyobb ingyenesen is elérhető, kereskedelmi zene-streaming szolgáltatás. A felületén keresztül számos podcast elérhető, melyeket bárhol és bármikor elérhet a hallgató.

Banner méretek

Podcast

warningAz adások egyeztetett időben jelennek meg. Az esetleges hirdetési felkéréseknél Post For Renttel ​​egyedi megállapodással történik, így az együttműködéseknél nekik vétójoguk van, egyes esetekben Post For Rent elutasíthatja az ajánlatkérést.

Kiadó

Post For Rent

Ügynökségünk naprakész és innovatív megoldásokat kínál a digitális marketing bármely területén. Kreatív geekjeink segítenek márkád teljeskörű vizuális és adatvezérelt stratégiai támogatásában a koncepció kigondolásától a produkciós megvalósításig. A social térben megtaláljuk a számodra leghatékonyabb integrált médiakommunikációt, mellyel új szintre emelheted márkád. Talent és influencer menedzsment csapatunk által biztosítjuk a céljaidhoz legjobban illő véleményvezéreket, akik nem csak márkaszemélyiségednek megfelelő tartalmakat készítenek az aktuális kampányodhoz, de az adatvezérelt stratégiaalkotásnak köszönhetően garantált elérést biztosítunk célcsoportodhoz. A két divízió együttese alkotta szinergiával stratégia előnyt biztosítunk számodra a digitális világ bármely szegmensében. Mi vagyunk a márka a márkád mögött.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
7 nap
bruttó 380 999 Ft
299 999 Ft
© 2024 DisplayNOW