Hogyan működünk?

A DisplayNOW rendszerén keresztül érdeklődés-, vagy időalapú csomagok és felületek közül választhatsz. A széles portfóliónak köszönhetően nálunk mindenki találhat preferenciáinak megfelelő ajánlatot. Ezekből akár többet is a kosaradba pakolhatsz, hiszen több kiadó számos csomagja áll a rendelkezésedre. Rákattinthatsz a számodra fontos kiadványokra, tematikákra, de földrajzi elhelyezkedés szerint is választhatsz. Emellett bátran választhatod az extra kedvezményes DisplayNOW csomagot is, amelyben több kiadó és hirdető szűrésednek megfelelő, célzott ajánlatát találod. Ezután már csak meg kell adnod a rendelkezésre álló kampánybudget-t és az indulás dátumát. A pár lépésből álló tervezési folyamat végén egy jól célzott és jól látható kampány indul majd el.

A DisplayNOW felületén a hirdetés anyaga (banner-varázsló segítségével) egyszerű képfeltöltéssel is elkészíthető, így a kampány egy gyors online fizetést követően kiszolgálásra kész, indítható lesz.

Követhető

A DisplayNOW piacterén érdeklődés-, vagy időalapú csomagok és felületek választhatók. Ennek köszönhetően célzott kampányod követhető is lesz, és mindig tudni és látni fogod, hol futnak a megjelenéseid. A teljesítés során elérhetővé tesszük számodra a kampány teljes statisztikáját, pontos adatokat mutatunk a megjelenések eredményeiről.

A hirdetési folyamat a DisplayNOW-val

A potenciális hirdető rákattint a hirdetési zóna keretére, vagy a hirdetés jobb felső sarkában lévő arculati elemre, és elindítja a folyamatot.

Kiválasztja a hirdetési csomagot, feltölti a hirdetés kreatívját és bankkártyával vagy utalással kifizeti a hirdetési díjat. Ezután megkapja a számlát, és kampánya futásra kész.

A kiadó a saját belső ellenőrzését követően a kampányt beállítja, feltölti az ad-serverbe.

A kampány elindul, és a megadott paraméterek alapján lefut, a hirdető pedig a DisplayNOW felületén követi annak alakulását.

A kampány lefutását követően a DisplayNOW elvégez minden szükséges adminisztrációt: a hirdetőivel kampányonként, médiapartnereivel havonta elszámol.

© 2022 DisplayNOW