TRIÓ Podcast | YouTube | Egyedi szponzoráció

Megjelenik az TRIÓ! Podcast” YouTube csatornán - “TRIÓ!” nevű Podcastjában fix időtartam alapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetési csomag:
- 2 x 10 mp szponzorüzenet a podcast hanganyagában: a műsor elején és a végén, mely megjelenik Spotify-on hanganyagban, YouTube csatornán audiovizuális módon is.
- Kattintható link a videó leírásában, amire felhívják a figyelmet
- Audiovizuális megjelenítése a műsorban (kreatív megjelenítése előzetes megbeszélés után)

Becsült megjelenésszám: 101.000 / hét
Becsült elérés: 50.000 / hét

A Trió műsort gyártó csatorna havonta akár 400.000 elérést is generál. A csatornára felkerülő műsorokat maximális elérés érdekében optimalizálja a Post For Rent.

A Post For Rent által menedzselt Henry Kettner, Abosi Barni és Török Ábel által alakított “Trió” Magyarország egyik legösszetettebb Podcast-jai közé tartoznak, ugyanis aktualitások mellett meglepő témákat is feszegetnek vendégeikkel a hallgatóság javára.

A podcast hanganyaga meghallgatható a Spotify-on, és videós kiterjesztésben megtekinthető a TRIÓ YouTube csatornáján.

Kiadványok

YouTube https://www.youtube.com/

A legautentikusabb tartalomfogyasztás itt történik: algoritmus általi organikus elérés, figyelemfelkeltő kép és szöveg, könnyű továbbkattinthatóság. Átlagos havi elérés: - 100.000 felhasználó (videó megjelenésének átlaga) Podcastjeink: Trió, Brodcast, Púdermentes

Banner méretek

Podcast

warningAz adások egyeztetett időben jelennek meg. Az esetleges hirdetési felkéréseknél Post For Renttel ​​egyedi megállapodással történik, így az együttműködéseknél nekik vétójoguk van, egyes esetekben Post For Rent elutasíthatja az ajánlatkérést.

Kiadó

Post For Rent

Ügynökségünk naprakész és innovatív megoldásokat kínál a digitális marketing bármely területén. Kreatív geekjeink segítenek márkád teljeskörű vizuális és adatvezérelt stratégiai támogatásában a koncepció kigondolásától a produkciós megvalósításig. A social térben megtaláljuk a számodra leghatékonyabb integrált médiakommunikációt, mellyel új szintre emelheted márkád. Talent és influencer menedzsment csapatunk által biztosítjuk a céljaidhoz legjobban illő véleményvezéreket, akik nem csak márkaszemélyiségednek megfelelő tartalmakat készítenek az aktuális kampányodhoz, de az adatvezérelt stratégiaalkotásnak köszönhetően garantált elérést biztosítunk célcsoportodhoz. A két divízió együttese alkotta szinergiával stratégia előnyt biztosítunk számodra a digitális világ bármely szegmensében. Mi vagyunk a márka a márkád mögött.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
3 nap
bruttó 762 000 Ft
600 000 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
YouTube
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
220 000 / hét
Becsült elérés:
20 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW