Otherworld | YouTube | Egyedi szponzoráció

Megjelenik a Otherworld YouTube csatornáján videóiban fix időtartam alapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetési csomag:
- 1 x 30 mp szponzorüzenet a videó hanganyagában - YouTube csatornán audiovizuális módon is (kreatív megjelenítése előzetes megbeszélés után)
- Kattintható link a videó leírásában, amire felhívják a figyelmet a műsorban

Becsült megjelenésszám: 220.000 / hét
Becsült elérés: 20.000 / hét

Az Otherworld főképpen kritika videókat készít videójátékokról, sorozatokkal és filmekről több mint 10 éve. A csatorna vezetője, Zoli kegyetlen őszinteséggel beszél a művekről, így ha valakinek, neki el lehet hinni, hogyha valami jó vagy rossz.

A csatorna célcsoportja gamerek, film fanok és sorozat darálók.

Hetente jelenik meg új videó a csatornán.

Kiadványok

YouTube https://www.youtube.com/

A legautentikusabb tartalomfogyasztás itt történik: algoritmus általi organikus elérés, figyelemfelkeltő kép és szöveg, könnyű továbbkattinthatóság. Átlagos havi elérés: - 100.000 felhasználó (videó megjelenésének átlaga) Podcastjeink: Trió, Brodcast, Púdermentes

Banner méretek

Szponzoráció

warningAz adások egyeztetett időben jelennek meg. Az esetleges hirdetési felkéréseknél Post For Renttel ​​egyedi megállapodással történik, így az együttműködéseknél nekik vétójoguk van, egyes esetekben Post For Rent elutasíthatja az ajánlatkérést.

Kiadó

Post For Rent

Ügynökségünk naprakész és innovatív megoldásokat kínál a digitális marketing bármely területén. Kreatív geekjeink segítenek márkád teljeskörű vizuális és adatvezérelt stratégiai támogatásában a koncepció kigondolásától a produkciós megvalósításig. A social térben megtaláljuk a számodra leghatékonyabb integrált médiakommunikációt, mellyel új szintre emelheted márkád. Talent és influencer menedzsment csapatunk által biztosítjuk a céljaidhoz legjobban illő véleményvezéreket, akik nem csak márkaszemélyiségednek megfelelő tartalmakat készítenek az aktuális kampányodhoz, de az adatvezérelt stratégiaalkotásnak köszönhetően garantált elérést biztosítunk célcsoportodhoz. A két divízió együttese alkotta szinergiával stratégia előnyt biztosítunk számodra a digitális világ bármely szegmensében. Mi vagyunk a márka a márkád mögött.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
7 nap
bruttó 317 506 Ft
250 005 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
YouTube
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
245 000 / hét
Becsült elérés:
30 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW