Turnébusz podcast | YouTube | Egyedi szponzoráció

Megjelenik a Creator TV YouTube csatornáján - Turnébusz című műsorában fix időtartam alapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetési csomag:
- 1 x 30 mp szponzorüzenet a videó hanganyagában - YouTube csatornán audiovizuális módon is (kreatív megjelenítése előzetes megbeszélés után)
- Kattintható link a videó leírásában, amire a műsorban felhívják a figyelmet.

Becsült megjelenésszám: 245.000 / hét
Becsült elérés: 30.000 / hét

A Turnébusz műsort gyártó Creator TV havonta akár 1.100.000 elérést is generál. A csatornára felkerülő műsorokat maximális elérés érdekében optimalizálja a Post For Fent.

Miskovits Marci a legfiatalabb a műsorvezető, akit a VIVA-ról ismerhettünk meg. Mára kinőtte a "RandomMarci" nevet és önálló produkciót vezet a Creator TV-n.

A Turnébuszban Marci elkíséri kedvenc zenészeinket koncertjeikre, betekintést adva így a hangok mögötti emberről, közelebb hozva a közönséget az éjszakai élet meghatározó alakjaihoz.

A műsor közérthetőségéből fakadóan fiatalok és idősek egyaránt kedvelik, így jó lehetőséget ad a márkák szélesebb körben történő megismertetésére.

A műsor havonta jelenik meg a Creator TV oldalán.

Kiadványok

YouTube https://www.youtube.com/

A legautentikusabb tartalomfogyasztás itt történik: algoritmus általi organikus elérés, figyelemfelkeltő kép és szöveg, könnyű továbbkattinthatóság. Átlagos havi elérés: - 100.000 felhasználó (videó megjelenésének átlaga) Podcastjeink: Trió, Brodcast, Púdermentes

Banner méretek

Podcast

warningAz adások egyeztetett időben jelennek meg. Az esetleges hirdetési felkéréseknél Post For Renttel ​​egyedi megállapodással történik, így az együttműködéseknél nekik vétójoguk van, egyes esetekben Post For Rent elutasíthatja az ajánlatkérést.

Kiadó

Post For Rent

Ügynökségünk naprakész és innovatív megoldásokat kínál a digitális marketing bármely területén. Kreatív geekjeink segítenek márkád teljeskörű vizuális és adatvezérelt stratégiai támogatásában a koncepció kigondolásától a produkciós megvalósításig. A social térben megtaláljuk a számodra leghatékonyabb integrált médiakommunikációt, mellyel új szintre emelheted márkád. Talent és influencer menedzsment csapatunk által biztosítjuk a céljaidhoz legjobban illő véleményvezéreket, akik nem csak márkaszemélyiségednek megfelelő tartalmakat készítenek az aktuális kampányodhoz, de az adatvezérelt stratégiaalkotásnak köszönhetően garantált elérést biztosítunk célcsoportodhoz. A két divízió együttese alkotta szinergiával stratégia előnyt biztosítunk számodra a digitális világ bármely szegmensében. Mi vagyunk a márka a márkád mögött.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
7 nap
bruttó 381 008 Ft
300 006 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
YouTube
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
220 000 / hét
Becsült elérés:
20 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW