THEGG | YouTube | Egyedi szponzoráció

Megjelenik a THEGG YouTube csatorna videóiban fix időtartam alapon.
Megjelenés: asztali- és mobil nézetben

Hirdetési csomag:
YouTube:
- 1 db. 8-10 perces YouTube-videó első negyedében 2-5 mp szponzorüzenet és logó megjelenítés : „A videó a … támogatásával készült el”.
-Kattintható link a videó leírásában.
-3 db. YouTube-shortban folyamatos, jól látható logó megjelenítés

TikTok:
9 db. TikTok videóban folyamatos, jól látható logó megjelenítés

Becsült megjelenés: 400.000 / hét
Becsült elérés: 400.000 / hét

A THEGG szerkesztősége heti szinten hozza el a legérdekesebb történéseket a filmipar és a bulvár világából. A "top 10"-es formátum diverzitása miatt a videóknak később is van értéke, így hosszú távon is lehet stabil megjelenésre számolni. A csatorna hangjai tanult szinkronszínészek, köztük van aki már több mint 100.000-es önálló követőtáborral bír, így az is lehet, hogy máshol is hallhattuk/láthattuk már őket.

Kiadványok

YouTube https://www.youtube.com/

A legautentikusabb tartalomfogyasztás itt történik: algoritmus általi organikus elérés, figyelemfelkeltő kép és szöveg, könnyű továbbkattinthatóság. Átlagos havi elérés: - 100.000 felhasználó (videó megjelenésének átlaga) Podcastjeink: Trió, Brodcast, Púdermentes

Banner méretek

Szponzoráció

warningAz adások egyeztetett időben jelennek meg. Az esetleges hirdetési felkéréseknél Post For Renttel ​​egyedi megállapodással történik, így az együttműködéseknél nekik vétójoguk van, egyes esetekben Post For Rent elutasíthatja az ajánlatkérést.

Kiadó

Post For Rent

Ügynökségünk naprakész és innovatív megoldásokat kínál a digitális marketing bármely területén. Kreatív geekjeink segítenek márkád teljeskörű vizuális és adatvezérelt stratégiai támogatásában a koncepció kigondolásától a produkciós megvalósításig. A social térben megtaláljuk a számodra leghatékonyabb integrált médiakommunikációt, mellyel új szintre emelheted márkád. Talent és influencer menedzsment csapatunk által biztosítjuk a céljaidhoz legjobban illő véleményvezéreket, akik nem csak márkaszemélyiségednek megfelelő tartalmakat készítenek az aktuális kampányodhoz, de az adatvezérelt stratégiaalkotásnak köszönhetően garantált elérést biztosítunk célcsoportodhoz. A két divízió együttese alkotta szinergiával stratégia előnyt biztosítunk számodra a digitális világ bármely szegmensében. Mi vagyunk a márka a márkád mögött.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
7 nap
bruttó 793 744 Ft
624 995 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
YouTube
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
220 000 / hét
Becsült elérés:
20 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW