AnyásApás.hu | Banner & PR cikk | Kétheti fix

Megjelenik az Anyasapás.hu összes oldalán, fix időtartam alapon.

Megjelenés: asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete: 300x250 pixel

Becsült megjelenésszám: 21.000 / hét
Becsült elérés: 17.000 / hét

Banner + orvosi, egészségügyi témában PR cikk megírása és megjelentetése. A PR cikket orvos írja (hiteles tartalom), a megrendelő igénye szerint, általa megadott forrásokból vagy önálló forráskutatás alapján.

PR cikk paraméterei:
cím: maximum 80 karakter (szóközökkel)
lead: maximum 150 karakter (szóközökkel)
cikk terjedelme: maximum 3500 karakter (szóközökkel)

Az oldalon megjelenő üzenetekkel jó hatásfokkal elérhető a célcsoport (gyermeket nevelők, gyermekekkel foglalkozók), hiszen a tartalom jellege miatt szinte kizárólag szülők, nagyszülők olvassák. Az Anyás-Apás oldalon kizárólag orvos által írt, szakmai hitelességével is megerősítve tartalmak érhetőek el.

A weboldalhoz közösségi média jelenlét is tartozik, a Facebookon több mint 60.000, az Instagramon több mint 5.200 követővel. Az oldal profiljába illeszkedő termékhirdetés a promóció ideje alatt releváns kiadó szakmai tartalommal együtt jelenhet meg a közösségi oldalakon.

Kiadványok

Anyás-Apás https://www.anyasapas.hu/

Az Anyás-Apás orvos által írt, szakmailag hiteles, megbízható egészségügyi információkat ad közre közérthető, olvasmányos formában szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak és mindenkinek, aki gyermekekkel foglalkozik. Az Anyás-Apás szakmai hitelességét a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesült minősítő pecsétje igazolja, az oldal több betegedukációs pályázaton sikerrel szerepelt. A weboldalhoz közösségi média jelenlét is tartozik, a Facebookon csaknem 52000, az Instagramon több mint 4500 követővel. Az Anyás-Apás a Youtube-on és a Twitteren is jelen van. Átlagos havi elérés: 30.000 felhasználó

Banner méretek

PR cikk

Kiadó

Anyás-Apás

Az Anyás-Apás orvos által írt, szakmailag hiteles, megbízható egészségügyi információkat ad közre közérthető, olvasmányos formában szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak és mindenkinek, aki gyermekekkel foglalkozik. Az Anyás-Apás szakmai hitelességét a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület minősítő pecsétje igazolja, az oldal több betegedukációs pályázaton sikerrel szerepelt.

Személyre szabás

Napok:
Naptár

Kampány időtartama
14 nap
bruttó 64 008 Ft
50 400 Ft

Hasonló csomagok

Oldalak:
Anyás-Apás
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
300x250 pixel
Lokáció:
Országos
Kezdő dátum:
Leghamarabb
Kiválasztom a naptárból
Megjelenésszám-garanciával
(maximum 7 napon keresztül)
Oldalak:
Anyás-Apás
Megjelenés:
asztali- és mobil nézetben
Hirdetés mérete:
Egyedi csomag
Becsült megjelenés:
35 000 / hét
Becsült elérés:
28 000 / hét
Lokáció:
Országos
Fix megjelenés időszak alapon
Napok:
Naptárból kiválasztott napok
Kiválasztom naptárból

© 2024 DisplayNOW